Het gaat vrij goed met je en met je omgeving. En dat wil je graag zo houden.
Om stand te houden in een veranderende wereld heb je zowel lichamelijke als mentale veerkracht nodig. YesBody kan je daarbij helpen.
De begeleiding kan zowel individueel, in groep als in het bedrijf.

 

Goed in je vel.

Vrij in je hoofd.

Als één groep bewegen.

Als alles goed stroomt…

Corona heeft ons met de neus op de feiten gedrukt: alles kan snel veranderen. Aan veranderen kunnen we niet veel doen. Panta Rhei (Heraclitus): alles stroomt. Het is de aard van onze natuur.

Maar zoals we weten heeft ‘elk nadeel heb zijn voordeel’. Tenminste, we kunnen het tot een voordeel maken als we maar over voldoende veerkracht en stamina beschikken.

Energie, creativiteit en je talent kunnen ontplooien binnen een groep zijn de sleutelwoorden.

Hoe kan YesBody helpen? Op diverse vlakken. Energie krijg je van een natuurlijke manier van bewegen, een voor jou goed afgestelde (thuis)werkplek, een aangepast bewegingsschema.

Terwijl het verandert rust het uit…

Daar is ergonomie voor nodig, dit in de breedste zin. Mentale flexibiliteit, inventiviteit en daadkracht komt je aangevlogen wanneer de spinnenwebben van gewoontes, emoties en het puin van negatieve ervaringen zijn schoongeveegd. Het hoofd leegmaken, we hebben er een aantal technieken voor zoals Praktische filosofie, werken met cues en zoveel meer.

Wanneer je jezelf kan blijven, je talent kan ontplooien binnen de groep, dan komt dat niet alleen jou ten goede maar elke collega én het bedrijf waarvoor je werkt.

Emotionele ergonomie noemen we dat, de vlam aansteken maar niet opbranden. Je hebt niet alles in de hand maar er is veel dat jezelf (alleen of samen met je collega’s) kan doen om weerbaar te worden, om je plaats in de groep met opgeheven hoofd in te nemen.

En ja, ook nu weer had Heraclitus, de presocratische filosoof (540 – 480 v. Chr.) het begrepen, er is verandering nodig om niet op te branden. Ja, eigenlijk, ‘what burns in burn-out?’.

Wil je meer weten over het YesBody programma, specifiek over burnout, bel ons via 0486 50 70 01 of stuur een mail naar jan@yesbody.be met de vraag om een gratis 15 minuten videogesprek. Vermeld zeker je naam en telefoonnummer en of je individueel, met enkele buddy’s of bedrijfsmatig interesse hebt.

Naargelang de vraag vertellen we je hoe we werken en wat we voor jou of het bedrijf kunnen doen.